|
radu
Novice

| Data inscrierii: 16/Feb/2009 |
| Mesaje: 7 |
| Localitate: Timisoara |
|
 |
Donmul Bulgarescu, de la Sanident, umbla cu oferte "adaptate crizei" si ofera marea cu sarea.
Atentie sa nu se intample ca si la Sensident, atentie, caci nimic nu este gratis pe mulțimea asta. Poate doar ce primiti de la parinti.
|
|
_________________ Imi plac prostii cu bani. Ei platesc doar ca sa se dea mari...
|
|
admin
Administrator

| Mesaje: 37 |
|
|
 |
| radu a scris: | Donmul Bulgarescu, de la Sanident, umbla cu oferte "adaptate crizei" si ofera marea cu sarea.
Atentie sa nu se intample ca si la Sensident, atentie, caci nimic nu este gratis pe omenirea asta. Poate doar ce primiti de la parinti. | am primit copiile dupa oferte. nu voi solicita alte dovezi.
|
|
|
|
cornel
Novice

| Data inscrierii: 18/Feb/2009 |
| Mesaje: 11 |
| Localitate: Lugoj |
|
 |
De cand a mai aparut si Sanidentul asta?Au oferte faine?
|
|
|
|
mih_teo
Am dinti definitivi

| Mesaje: 78 |
| Localitate: Constanta |
|
 |
| cornel a scris: | | De cand a mai aparut si Sanidentul asta?Au oferte faine? |
Sanident a aparut de ceva timp...,numai ca nu a avut activitate!
Dupa ce au falimentat Sensident-ul, domnii din conducerea de acolo au "migrat'...,impreuna cu o parte dintre angajati la Sanident. Indiferent de oferte, Sanident nu mai prezinta nici o garantie morala pt. vreun coleg de breasla! Daca nu stii ce am patit eu...,promit sa-ti povestesc pe larg pe privat, ca sa nu plictisesc pe cei care deja stiu povestea....
|
|
|