|
mih_teo
Am dinti definitivi

| Data inscrierii: 16/Feb/2009 |
| Mesaje: 78 |
| Localitate: Constanta |
|
 |
Cu totii stim ca ,alaturi de calitatile "tehnice" pe care le dorim pt. sistemele de imlplantare utilizate de noi in cabinete, f. mult conteaza si seriozitatea ,promptitudinea si "maleabilitatea" distribuitorilor.
De vreo 15 ani lucrez cu BIOLOCK, un sistem destul de costisitor...Distribuitorii...si-au schimbat denumirea de vreo 2 ori in momentul acesta, iar conducerea firmei distribuitoare...s-a schimbat de mult mai numeroase ori... Am facut o comanda inca de vinerea trecuta; era vorba de cateva ingrediente care existau pe stoc...Nici astazi, dupa alte 3 zile lucratoare si 5 calendaristice nu le-am primit.....(Noroc ca, cel putin de data asta...,nu ma grabesc f. tare...) Oare oamenii astia...nu VOR sa vanda? Ca de STIUT...,m-am lamurit demult ca nu stiu...
|
|
|
|
admin
Administrator

| Data inscrierii: 16/Feb/2009 |
| Mesaje: 37 |
|
|
 |
Daca o firma are implementat un sistem functional,nu conteaza de cate ori se schimba conducerea sau numele. Cred ca au adoptat si ei o politica ce circula mai nou in romania, si anume, spun ca au pe stoc ceea ce ar trebuii sa pimeasca a doua zi. In caz ca ei nu primesc la timp marfa "din stoc" arunca vina pe traditionalul "colegul de la expeditie" pe nota necitita, pe "au uitat sa expedieze", etc.
|
|
|