Pagina de start a forumului stomatologic.MyForum.ro

stomatologic.MyForum.ro
Forum de promovare si critica fara deontologi
Raspunde la subiect
ROMANIA - va renaste ca "pasarea phoenix"?
mih_teo
Am dinti definitivi
Am dinti definitivi

Data inscrierii: 16/Feb/2009
Raspunde cu citat (quote)
"Mai m-am gandit la ceva!" :w00t:
Alta stire este aceea ca uzinele "Dacia" incep sa primeasca cereri de export in Germania, datorita scaderii puterii de cumparare a cetatenilor germani....
Si asa veneau vesticii la noi pt. "turism stomatologic"... :-P Sa vedeti ce navala vor da acum, odata ce le scade eficacitatea financiara si mai mult!!! :mbounce:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
antixilitol
Novice
Novice

DA renaşte, numai că nu vor fi pentru stomatologie ci gastronomie, nu vin sa platească ci sa fie platiţi de Dacia, vor aduce la garantie daciile si vor pleca cu cate o fetiţă în portbagaj să crească bine si sa le spele dantura cu o periuţă mai pufos decât cele din comerţ, artificiale, utilizând penisul din dotare.
cu drag, Radio Ereven.

++++++++++++++++
probabil ca ei au concretizat că totuşi maşinile germane sunt mult prea scumpe pentru calitatea conferită mai ales că ei le fac...
Când vor fi şi preţuri convenabile la cazare, se poate spune TURISM, calitatea treacă-meargă dacă la buzunar este diferenţă mare faţă de NEMŢIA
mih_teo
Am dinti definitivi
Am dinti definitivi

Pai...si in anii trecuti le convenea sa vina sa plateasca si cazarea si tratamentul si drumul...si tot era mai ieftin decat un tratament la ei in tara...Ma gandesc ca acum...cu atat mai mult vor veni...
Desi daca stai sa asculti parerea analistilor economici...in Romania va fi f. rau in urmatoarele luni...Totusi...,mie nu-mi place sa iau " de buna", pe "nemestecate" (adica pe negandite) indiferent ce afirmatie...Eu cred ca, cel putin noua, stomatologilor...,nu ne va fi mai rau! Nu stiu ,insa, daca ne va ri mai bine...
antixilitol
Novice
Novice

mih_teo a scris:
Pai...si in anii trecuti le convenea sa vina sa plateasca si cazarea si tratamentul si drumul...si tot era mai ieftin decat un tratament la ei in tara...Ma gandesc ca acum...cu atat mai mult vor veni...
Desi daca stai sa asculti parerea analistilor economici...in Romania va fi f. rau in urmatoarele luni...Totusi...,mie nu-mi place sa iau " de buna", pe "nemestecate" (adica pe negandite) orice afirmatie...Eu cred ca, cel putin noua, stomatologilor...,nu ne va fi mai rau! Nu stiu ,insa, daca ne va ri mai bine...

LA DUMNEAVOASTRA, dar sunt multi colegi ce doresc bani multi cu clienti 2 pe tura, cu incasare in echivalent a 10 pacienti. Sunt sigur ca stiti dentisti sau medici stomatologi ce fac ca pacientii sa nu mai ajunga in cabinet decat prea tarziu din cauza preturilor. muti au de 3-6 ori mai mari preturile decat le deconteaza casa de sanatate.
mih_teo
Am dinti definitivi
Am dinti definitivi

Fiecare dintre noi este liber sa aiba propria politica de preturi...
Este adevarat ca eu am fost "apostrofata" deseori de catre unii colegi, datorita preturilor mici ....
cornel
Novice
Novice
cornel
Data inscrierii: 18/Feb/2009
Sa stiti ca au inceput sa apara nemtii prin Lugoj.Eu acolo lucrez,fac naveta de la Timisoara.Dar imi scot inzecit efortul.Numai de bine cu "recesiunea" asta,cel putin pentru mine. :w00t: 8-)
ciumpalac
Novice
Novice

sa-ti fie de bine si cu noroc
ROMANIA - va renaste ca "pasarea phoenix"?
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect