![]() |
| ROMANIA - va renaste ca "pasarea phoenix"? |
|
antixilitol
Novice
![]()
|
DA renaşte, numai că nu vor fi pentru stomatologie ci gastronomie, nu vin sa platească ci sa fie platiţi de Dacia, vor aduce la garantie daciile si vor pleca cu cate o fetiţă în portbagaj să crească bine si sa le spele dantura cu o periuţă mai pufos decât cele din comerţ, artificiale, utilizând penisul din dotare.
cu drag, Radio Ereven. ++++++++++++++++ probabil ca ei au concretizat că totuşi maşinile germane sunt mult prea scumpe pentru calitatea conferită mai ales că ei le fac... Când vor fi şi preţuri convenabile la cazare, se poate spune TURISM, calitatea treacă-meargă dacă la buzunar este diferenţă mare faţă de NEMŢIA |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
mih_teo
Am dinti definitivi
![]()
|
Pai...si in anii trecuti le convenea sa vina sa plateasca si cazarea si tratamentul si drumul...si tot era mai ieftin decat un tratament la ei in tara...Ma gandesc ca acum...cu atat mai mult vor veni...
Desi daca stai sa asculti parerea analistilor economici...in Romania va fi f. rau in urmatoarele luni...Totusi...,mie nu-mi place sa iau " de buna", pe "nemestecate" (adica pe negandite) indiferent ce afirmatie...Eu cred ca, cel putin noua, stomatologilor...,nu ne va fi mai rau! Nu stiu ,insa, daca ne va ri mai bine... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
antixilitol
Novice
![]()
|
LA DUMNEAVOASTRA, dar sunt multi colegi ce doresc bani multi cu clienti 2 pe tura, cu incasare in echivalent a 10 pacienti. Sunt sigur ca stiti dentisti sau medici stomatologi ce fac ca pacientii sa nu mai ajunga in cabinet decat prea tarziu din cauza preturilor. muti au de 3-6 ori mai mari preturile decat le deconteaza casa de sanatate. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
mih_teo
Am dinti definitivi
![]()
|
Fiecare dintre noi este liber sa aiba propria politica de preturi...
Este adevarat ca eu am fost "apostrofata" deseori de catre unii colegi, datorita preturilor mici .... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
cornel
Novice
![]()
|
Sa stiti ca au inceput sa apara nemtii prin Lugoj.Eu acolo lucrez,fac naveta de la Timisoara.Dar imi scot inzecit efortul.Numai de bine cu "recesiunea" asta,cel putin pentru mine.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ciumpalac
Novice
![]()
|
sa-ti fie de bine si cu noroc
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| ROMANIA - va renaste ca "pasarea phoenix"? |
|
||
|

Sa vedeti ce navala vor da acum, odata ce le scade eficacitatea financiara si mai mult!!!