![]() |
| ROMANIA - tara "baietilor cu cagule" |
|
radu
Novice
![]()
|
pai la cate intrebuintari are.. la cate calitati si recomandari... maine poimaine, ca de exemplu tigarile netimbrate, vom face achizitii la colt de strada.
este o marfa usor vandabila si greu contolabila. masina se dezmenbreaza.. numai avantaje. sper sa faca razii si pe la "oole" la cornu, magazinele lu' tariceanu, casele si firmele ce nu sunt a lu' mazare (constanta), delta ce nu este a lu' vantu, si sa inceapa raziile la locuintele politistilor, magistratilor ( cu averi din salariu..) si directorilor de regii autonome sau alte societati cu functii politice. asa vor avea de munca ani de zile. si pe bune ca fac donatii pentru gloante daca au nevoie.
in debutantul razboi mondial, cand un submarin urma sa fie scufundat, atacatorul avea bunul simt sa ceara evacuarea submarinului, sper sa ii anunte pe cei vizati ca urmeaza sa fie acostati. ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Imi plac prostii cu bani. Ei platesc doar ca sa se dea mari... |
|||||||||||||
|
mih_teo
Am dinti definitivi
![]()
|
Amice...,nu asta ma interesa (cat de vandabila e ciocolata!)...Ci cum imi apar eu cabinetul si casa de jafuri (armate sau nu)...Am monitorizari cu firme specializate la cele două incinte...,dar ,oare mai putem crede in ele?
Si sa nu mi-o zici pe aia cu haita de pittbuli care stau inchisi ziua si nu vad mana de om, iar noaptea sunt liberi in curte...,ca m-am gandit deja.... ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
mih_teo
Am dinti definitivi
![]()
|
Astazi am aflat de la stiri, cum clanul Preda face legea in Militari!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
mih_teo
Am dinti definitivi
![]()
|
Azi la stiri am vazut un titlu mai interesant: "Romania - tara capului in gura"! E mult mai sugestiv!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| ROMANIA - tara "baietilor cu cagule" |
|
||
|

Nu mi-a venit sa cred urechilor: pana azi aveam impresia ca doar incintele in care este posibil sa se afle sume de bani pot face obiectul unui întocmai jaf!...Dar un tir cu ....ciocolata????