Pagina de start a forumului stomatologic.MyForum.ro

stomatologic.MyForum.ro
Forum de promovare si critica fara deontologi
Raspunde la subiect
ROMANIA - tara "baietilor cu cagule"
mih_teo
Am dinti definitivi
Am dinti definitivi

Data inscrierii: 16/Feb/2009
Raspunde cu citat (quote)
Nu stiu daca sunteti la curent, dar, alaturi de stirile din saptamanile trecute, in care indivizi inarmati si cu cagule organizeaza jafuri la casele de schimb valutar, la banci , in magazine etc, am aflat azi ca "indivizi inarmati si cu cagule pe cap" au atacat un tir cu CIOCOLATA :w00t: Nu mi-a venit sa cred urechilor: pana azi aveam impresia ca doar incintele in care este posibil sa se afle sume de bani pot face obiectul unui întocmai jaf!...Dar un tir cu ....ciocolata????
Nu ma mai intreb in ce tara traim...,ca deja am obosit sa ma mai intreb...
Dar ma intreb oare cum trebuie sa ne protejam noi, cabinetele si locuintele noastre...Intreb, pentru că sunt din ce in ce mai scceptica apropos de eficienta sistemelor de monitorizare cu firme de specialitate (la Cluj...totul a durat mai putin de 2 min...,iar echipajul mobil a venit in 3 min, conform contractului...)...As vrea sa mai "aud" si alte pareri.... :unsure:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
radu
Novice
Novice

pai la cate intrebuintari are.. la cate calitati si recomandari... maine poimaine, ca de exemplu tigarile netimbrate, vom face achizitii la colt de strada. :w00t: este o marfa usor vandabila si greu contolabila. masina se dezmenbreaza.. numai avantaje. sper sa faca razii si pe la "oole" la cornu, magazinele lu' tariceanu, casele si firmele ce nu sunt a lu' mazare (constanta), delta ce nu este a lu' vantu, si sa inceapa raziile la locuintele politistilor, magistratilor ( cu averi din salariu..) si directorilor de regii autonome sau alte societati cu functii politice. asa vor avea de munca ani de zile. si pe bune ca fac donatii pentru gloante daca au nevoie.
in debutantul razboi mondial, cand un submarin urma sa fie scufundat, atacatorul avea bunul simt sa ceara evacuarea submarinului, sper sa ii anunte pe cei vizati ca urmeaza sa fie acostati. :lol: :super:

Am dinti definitivi
Am dinti definitivi

Amice...,nu asta ma interesa (cat de vandabila e ciocolata!)...Ci cum imi apar eu cabinetul si casa de jafuri (armate sau nu)...Am monitorizari cu firme specializate la cele două incinte...,dar ,oare mai putem crede in ele?
Si sa nu mi-o zici pe aia cu haita de pittbuli care stau inchisi ziua si nu vad mana de om, iar noaptea sunt liberi in curte...,ca m-am gandit deja.... 8-)
mih_teo
Am dinti definitivi
Am dinti definitivi

Astazi am aflat de la stiri, cum clanul Preda face legea in Militari! :hmmm:
mih_teo
Am dinti definitivi
Am dinti definitivi

Azi la stiri am vazut un titlu mai interesant: "Romania - tara capului in gura"! E mult mai sugestiv! :w00t:
ROMANIA - tara "baietilor cu cagule"
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect