Pagina de start a forumului stomatologic.MyForum.ro

stomatologic.MyForum.ro
Forum de promovare si critica fara deontologi
Raspunde la subiect
Caz incredibil: Un fals medic stomatolog a decupat limba unui
ProMed
Novice
Novice
ProMed
Data inscrierii: 16/Feb/2009
Raspunde cu citat (quote)
Caz incredibil: Un fals medic stomatolog a decupat limba unui pacient

BOTOŞANI. Un bărbat a rămas fără o parte din limbă, mai târziu ce a fost tratat de un fals medic stomatolog. Gheorghe Moroşanu, în vârstă de 62 de ani, s-a dus la un medic moldovean care lucra într-o casă din centrul comunei şi s-a ales cu limba tăiată de o freză.

Potrivit declaraţiei victimei, în timpul operaţiunii stomatologice din luna decembrie 2008, i-a fost secţionată parţial limba cu un aparat tip freză, care a generat o tumoră, fiind ulterior internat la Clinica Maxilo Facială Iaşi unde a suferit o intervenţie chirurgicală de extirpare o unei porţiuni a limbii. Primele cercetări efectuate în cauză au condus la identificarea suspectului în persoana unui cetăţean domiciliat în localitatea Costeşti- Republica Moldova, care deţine viză legală de şedere în România, însă nu posedă autorizaţie de practică medicală, lucrând anterior ca tehnician dentar în Republica Moldova.

Victima a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că tumora nu a avut legătură de cauzalitate cu lucrarea dentară ce i-a fost efectuată în luna decembrie 2008, lucrare care însă se impune a fi înlocuită, necesitând în acest sens 24-25 zile de îngrijiri terapeutice pentru vindecare. Întrucât componentă vătămată a precizat că nu doreşte să formuleze plângere prealabilă faţă de persoana care i-a efectuat lucrarea stomatologică pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, cercetările în cauză sunt continuate doar sub profilul săvâşirii infracţiunii de exercitare excluzând drept a unei profesii. (O.M.)

SURSA atac online

Am dinti definitivi
Am dinti definitivi

Data inscrierii: 16/Feb/2009
Raspunde cu citat (quote)
:lol: Dar nu stiu de ce vi se pare incredibil....Eu cunosc mai multi tehnicieni care "fac pe medicii"...bineinteles ca fara nici o diploma...
Si despre acest tehnician probabil ca nu aflam, daca nu se intampla accidentul ....
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Caz incredibil: Un fals medic stomatolog a tăiat limba unui
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect