![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
| "Ne radem si ne simtem bine!" |
|
mih_teo
Am dinti definitivi
![]()
|
Eu tot cred ca e cel cu casa de paie!.... Altfel nu se explica de ce mi-a trimis mail!...Eu cred ca Sanident-ul...e IN GALEATA! Nu cred ca mi-ar fi trimis cineva mail " de multumire"! ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
licurici
Novice
![]()
|
sico
Maestru Medic Stomatolog Data inscrierii: Sep 2006 Loc: franta Mesaje: 1.911 Multumiri acordate: 265 199 multumiri din 111 mesaje 0 nominalizari in 0 mesaje Premii eugenol: 0 Putere reputatie: 8 0 -------------------------------------------------------------------------------- Eu am de ceva vreme un iphone 3g,...telefonul e extra pt internet si are aplicatii inimaginabil de multe( unele gratis altele contracost) L-am scapat de nenumarate ori pe jos si nu a patit nimik... Dupa 6 luni ecranul in stare perfecta, desi nu am protectie... Problema este ca cele 6luni au fost ieri Azi telefonul are o crapatura gen bullet made in bucată stanga a ecranului,deci va scriu de printre crapaturi... Natural ca nu mi-am facut asigurare anti furt si anti spargere la orange, asa ca reparatul costa 238 euro... Aveti grija cum manevrati telefoanele __________________ "Experience is one thing you can't get for nothing Good judgment comes from experience, and often experience comes from bad judgment" asta de pe eugenol.... PAI BINE BRE... ai venit din Francia ca sa faci abonament in Romanica la telefon? ca in francia la orange, iPhone 3g era la un pret de rahat. o reparatie nu costa mai mult decat "utilaju' " fie el si de 2 bani.... ca doar nu folosesti roaming... oricum asa cum spun si "reviurile" iPhon telefoaned pentru papagali care se cred la moda, blackbarry telefoane pentru snobi si fitzosi , ppc si smartphone (smartphone au windows mobile nu simbian), pentru oameni dinamici in general, fiind telefoane top business
si discutiile continua in grupul lor intern.... de strofocati mincinosi si prosti
link original: http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?p=107961#post107961 |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
mih_teo
Am dinti definitivi
![]()
|
Lasa frate...,ca e "maestru"....
Eu sunt satula de indivizi din astia...: numai "spoiala" e de ei! Nu cred ca a facut vreodata macar vreo rezectie...,de implante nu mai vorbesc...,in schimb indrazneste sa-mi conteste mie competenta profesionala....Probabil ca am si eu o vina: nu-mi "trambitez" "succesurile"! Am strans de vreo luna incoace documentatie...si probabil ca o sa postez... ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ciumpalac
Novice
![]()
|
am apucat sa citesc si am dat link-ul mai departe si stupoare, deja disparuse postarea referitoare la cele relatate aici precum si comparatia telefon de fitze tinut in huse si puf ca e de fitze, costul reoaratiei mai mare ca cel de achizitie si casele din pipera cu 10 km de sosea in 3 ore plus fosa, etc.... oare iphone stie de aplicatyii gen telecomanda.... ca sa stingi vidioul si teveul vecinului? ca tunci merita bab nii
eugenol "reguli" |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
florin dediu
Novice
![]()
|
care este problema ca a sters postarea?
|
||||||||||||
|
_________________ THINK! IT'S NOT ILLEGAL YET!!! |
|||||||||||||
|
mih_teo
Am dinti definitivi
![]()
|
Pai...,dle moderator + sponsor eugenol, va voi raspinde citandu-va semnatura: "Think! Is not illegal yet!" |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| "Ne radem si ne simtem bine!" |
|
||
|

[/url]